Tell me it's okay, to be happy now!

5 óra alvás pont elég arra, hogy hajnalban előtörjenek belőlem a nehezen rejtegetett érzelmek. Tudom, hogy mindig a fájdalmas részekbe pillantotok bele, de a boldogságot nem tudom éreztetni, pillanatnyi hevülések vannak bennem. Egyszer enyém a világ máskor pedig össze vagyok törve. 

A gyűlöletedben is találok szerelmet, mert túl kell élnem!

Annyira megragadott ez a mondat. Az aki igazán tudja milyen a fájdalom képes megbecsülni a pillanatnyi boldogságot és hamar megbocsájt, mert tudja jól milyen szenvedni. Egy idő után arra leszel figyelmes, hogy elengeded a dolgokat csak kergeted a boldogságot amely szőrös pillangóként szárnyal eme csodás méz illatú kék égen. Te pedig taposod a süllyedő lápot.

Egyszer elkap egy hullám és felrepít a vörös lázongó szabad levegőbe és a testem teljesen átéli mindazt amit el sem tud képzelni a hétköznapi énem. Különlegesnek érzem magam, mert olyan dolgokat látok amelyeket az egyszerű emberek nem tudnak felfogni. A lelkem úgy képes kinyílni, mint egy sasmadár amelynek egyetlen életcélja, hogy a kék fenség ura legyen.

Ha hős lennék olyan szuper képességem lenne amely feltudja karolni a világ minden egyes apró atomját és megnyitná a határokat. Azt akarom, hogy rájöjjenek az emberek milyen érezni, nem csak felszínesen úgy igazából. Néha beszámíthatatlannak érzem magam és eltévedtnek. Sokan így látnak.

Rájöttem!

Mindig is megvolt az utam csak egyszerűen olyan mélységeket és magasságokat kell bejárnom amelyek megpróbáltatások elé állítanak. Nem mindig tudok megbirkózni velük, de mindig megküzdök.

Tartok nektek egy kiváló relaxációs és önfeltérképezésre való gyakorlatot!

-Először is szeparáld el magad.
-Minden mi a külvilághoz köt vágd el magadtól. Ajánlom a kedvenc klasszikus zenei muníciódat előkapni, ha nincs itt van egy. https://www.youtube.com/watch?v=MkzeOmkOUHM
-Vedd fel a legkényelmesebb testhelyzetet amit csak tudsz. Nálam ez a lótuszülés vagy simán egyenes háttal csukott szemmel lebegek. Igen, te is lebegni fogsz.
Kezdjük. ( Ha lehetséges akkor valaki mély, lágy hangos lassú tempóban olvassa fel neked)
-Figyeld a lélegzeted és hagyd, hogy a zene átjárjon. Ő lesz a kapuőr aki megnyitja lelked ágaskodó szürke vaskapuit.
-Mély levegő.(10 ki és belégzés)

 


-Az a fekete űr amit most látsz magad előtt az te vagy. A lelked minden apró kis eleme. Rajtad áll, hogy képes vagy-e meglátni benne önmagad vagy továbbra is azt hiszed, hogy ez lehetetlen.


-Látod ahogy repülsz egy sodródó örvényben. Ahogy a színes foszforeszkáló foszlányok befonják a karod majd az egész tested. Nem tudsz mozdulni, csak bízol abban teljes erőddel, hogy az alagút végén önmagad találod.
-Képzeld el milyen színű a csakrád. Milyen szín vagy.
-Az az örvény most olyan árnyalatokban pompázik. Az egész te magad vagy. Simítsd végig az apró rezzenésekből álló puha foszlánydarabokat. Simítsd meg a lelked.
-Játssz. Engedd el a mostani önvalód. (20 másodperc)


-Megérkeztél. Mondd milyennek látod a tájat? Hová csöppentél? Tudni akarod miért képzeled magad oda ahol éppen vagy. Igen, ismerős érzés.
- Nos indulj el, fedezd fel a teret. Embereket, lényeket, tárgyakat. Öltözz úgy ahogy gondolod, ahogyan soha sem mernél vagy csak tedd meg az első lépést abba az irányba ahova nem fordulnál. Most megteheted. Hiszen a lelked odavisz ahol megtalálhatod önmagad. Ha képes vagy időt és energiát szánni rá elrepít. (20-25 másodperc).
- Kérlek meséld el mit látsz.......

- Haladj tovább. Élj ebben a világban ami valójában te vagy. Megtörténik veled, hisz te is látod. A lelked az egyetlen erő aminek semmi sem szabhat határt. Láss. Érintsd meg az előtted lévő tárgyat. Meleg, puha vagy sivár és erőtlen? Írd körül nekem.

- Nos mondj el mindent amit csak szeretnél vagy mozogj a magadnak kialakított erőtérben amit irányítasz. Tedd, ne tedd, Te irányítasz. Kezdj el döntéseket hozni.

(kommunikálni, várni a fejleményeket majd visszavezetni)

- Rendben, tudod az az erő és tér amiben benne vagy kezdd szűkülni. Minden véges időtartammal rendelkezik. Látod már a színedtől robbanó örvényt? Amely csak húz magába. Érted jött, hogy visszarepítsen hozzám. Vegyél mély levegőt mielőtt betoppansz.

- Itt is vagy.

Remélem titeket is megnyitott ez a kis gyakorlat. Amatőr és tényleg apró felszínt hoz elő, de kezdetnek nagyon jó.